" RASAI KELAINAN BERSAMA STEFANI............ "

PENGARAH MUZIK STEFANI events DIMASUKKAN KE HKL

Pada malam 29 Ogos yang lalu, pengarah muzik STEFANI events- saudara Iryanda Mulya Ramli telah dimasukkan ke Hospital Kuala Lumpur kerana serangan jantung. Alhamdulillah selepas lima hari ditempatkan di wad pemulihan jantung, beliau dibenarkan pulang.Bagi pihak STEFANI events dan saudara Iryanda Mulya mengucapkan terima kasih kepada keluarga dan sahabat handai yang datang melawat. AMIN
update to post: here

4 comments:

Syalizawani Ramlan said...

Semoga abg Mul sihat kembali & jaga makan minum. Begitu juga org kuat stefani yg lain. Maaf tak dapat melawat.

Anonymous said...

cpt sembuh kpd abg mul

Baby Tiger said...

alhamdulillah abg mul dah ok..
time tgk dia kat CCU, rasa macam tak caya pulak yang terbaring tu abg mul - yer la, abg mul kan selalunya gagah perkasa.. :)

take care abg mul!!

LENNY ERWAN said...

Salam, terkejut saya tapi alhamdulillah sudah sihat ya. Sampaikan salam saya pada abg Mul. Penat sangat kot. Jaga kesihatan.

Marlenny Deenerwan